Localizat într-un peisaj încântător, Motelul Casa Arcaşului Târgu Neamţ vă oferă un confort deosebit, într-o atmosferă caldă şi intimă la cele mai bune preţuri.
În restaurantul, terasa şi barul complexului, puteţi savura în condiţii încântătoare meniurile gustoase. Restaurantul are o capacitate de 250 de locuri .
Este locaţia ideală pentru organizarea unor evenimente de familie , evenimente de firmă. Fie că e vorba de nunta de vis a tinerilor, botezul de basm al copilaşului sau întrunirea familială în cerc restrâns, organizarea zilei de naştere sau onomastice , evenimente şi întâlniri de firmă , prezentări de produse sau servicii , evenimente speciale , Motel Casa Arcaşului va fi cu siguranţă cea mai bună alegere.

De ce să alegeţi Motel Casa Arcaşului ?

  • La cerere, se pot aduce băuturile de către dumneavoastră.
  • Nu se percep taxe suplimentare pentru serviciile asigurate de personalul restaurantului, aprecierea facultativă rămânând pentru sfârşitul evenimentului, în funcţie de gradul de mulţumire al dumneavoastră şi al invitaţilor dumneavoastră!
  • Avansul pentru eveniment este simbolic,  în funcţie de numărul de invitaţi!
  • Pentru agenţiile de turism sau organizatori, se cedează comision .Cazare 3 stele
Vă oferim 44 locuri de cazare în camere duble twin şi matrimoniale şi un apartament.
[citeste mai mult...]

Terasa de vară
Terasa de vară este locul ideal pentru petrecerea timpului liber.
[citeste mai mult...]

Restaurant
Restaurantul cu 250 de locuri vă așteaptă cu preparate din bucătăria tradiţională şi internaţională .
[citeste mai mult...]

Organizare evenimente
Organizăm evenimente de familie : nunţi, botezuri, aniversări, comemorări si evenimente de firmă : prezentări, traininguri, seminarii .

[citeste mai mult...]